Taloyhtiöiden kameravalvontapalvelu

Taloyhtiöiden kameravalvontapalvelu

Olemme kehittäneet yhdessä isännöinti- ja huoltoyhtiöiden kanssa kiinteistöjen ja taloyhtiöiden valvontatarpeisiin soveltuvan ratkaisun, jossa avainasioita ovat:

  • Kustannustehokkuus
  • Jatkuva ylläpito
  • Helppokäyttöisyys

Kameravalvonnalla suojataan omaisuutta ilkivallalta ja varkauksilta sekä lisätään asukkaiden turvallisuutta. Perinteisessä kameravalvonnassa on haasteena varata tallentimelle sopiva turvallinen tila sekä huolehtia sen käytöstä ja ylläpidosta. Usein havahdutaan liian myöhään huomaamaan, että tallenninta ei osata käyttää tai tallennus ei ollutkaan päällä juuri silloin kun olisi ollut tarve.

Valvontaratkaisussa hyödynnetään keskitettyä tallentamista. Tallenteet siirretään Internet-yhteyden avulla PPO-Elektroniikka Oy:n laitetiloissa sijaitsevaan videopalvelimeen, jonka toiminnasta ja ylläpidosta vastaamme asiakkaan puolesta.

 

Esimerkkejä kiinteistöissä ja taloyhtiöissä valvottavista kohteista:

  • Sisäänkäynnit sekä aulat
  • Rakennusten julkisivut
  • Piha- ja paikoitusalueet
  • Jätekatokset
  • Varastot

 

Haemme kuvamateriaalin ilmoitetuilta ajanjaksolta ja toimitamme sen vain sopimuksessa ennalta nimetyille henkilöille tai suoraan poliisille rikosilmoituksen liitteeksi. Tallennuspalvelu sisältää kaksi kuvamateriaalihakua kuukaudessa. Useammat hakupyynnöt veloitamme tuntiveloituksen mukaan.

Tallennuspalvelu säilyttää kameroiden kuvamateriaalia kaksi viikkoa, jonka jälkeen vanha materiaali pyyhkiytyy pois. Valvontakamerat lähettävät kuvaa tallennuspalveluun kun valvontakuvan kuva-alueella on liikettä. 

Tallennuspalvelu toimii normaalin internet verkkoselaimen kautta.

Palvelun käyttö ei ole sidottu tietylle työasemalle. Järjestelmän kameramäärää voidaan helposti laajentaa. Kiinteistön omaksi investoinniksi jäävät vain kamerat ja tavallinen ADSL-modeemi.

HINTAESIMERKKEJÄ

PPO Tallennuspalvelu 12kk         Hinta 18,00 € Alv.0 % / kk / Kamera

Minimi sopimusaika 1-vuosi, jonka jälkeen palvelusopimus jatkuu automaattisesti, mikäli sitä ei erikseen irtisanota. Kohteessa pitää olla internet-yhteys. Voimme tarvittaessa neuvoa ja opastaa internet-yhteyden valinnassa.

Valvontakamera                           Hinta alkaen       633,00 € Alv.0 % / Kamera

Kohdekartoituksen perusteella tarjoamme käyttökohteeseen parhaiten sopivan kameran. Kamerat sekä muut tarvittavat laitteet tulevat asiakkaan omistukseen. Kameramäärää voidaan helposti kasvattaa tarpeen vaatiessa.

Asennus- ja käyttöönottotyö     Hinta     60,00 € Alv.0 % / Tunti

Kameravontajärjestelmän asennus- ja käyttöönottotyö suoritetaan tuntiveloituksen mukaan.

Veloitamme työssä käytettävät tarvikkeet erikseen. Yli kolmen (3) metrin asennuskorkeuden jälkeen veloitamme nosturin käytöstä 150,00 € / päivä. Kilometriveloitukset veloitetaan 0,65 € / km, päivärahat ja majoituskustannusten korvaus veloitetaan verottajan ohjeen ja toteuman mukaisina.

Taloyhtiökuva

 

Kerromme mielellämme lisää. Sovitaan yhdessä aika turvakartoitukselle. Tulemme paikan päälle arvioimaan, miten parhaiten voimme toteuttaa tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

PPO-Elektroniikka Oy

Kaarelantie 12

Helsinki 00430

-

09 566 09 20

Lue lisää taloyhtiöiden kameravalvonnasta:

Finanssiala ry: Taloyhtiön kameravalvontaopas

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »