Etävalvonta - CatchIt

Etävalvonta - CatchIt

Catch It -laitteiston toiminta

Catch It on etävalvontalaite, joka välittää valvottavasta kohteesta neljän kameran still-kuvia ja äänen sekä palo-, murto-, vesivahinko- ja lämpötilahälytykset tavallisen modeemin tai GSM/GPRS -modeemin välityksellä sähköpostiisi. CatchIt soveltuu hyvin pienimuotoisiin etävalvontatarpeisiin (erityisesti kesämökit).

Kuvat ovat tallessa, vaikka kiinteistö poltettaisiin. Kun hälytys tapahtuu, CatchIt lähettää kytkettyjen kameroiden kuvia sähköpostiin kellonaika-, päivämäärä- ja lämpötilatiedoilla. CatchIt lähettää hälytysviestin tekstiviestinä suoraan matkapuhelimeesi, josta voit tarkistaa, mikä hälytys on kyseessä. Järjestelmässä on myös kolme SMS- tekstiviestillä ohjattavaa ulostuloa, joilla voidaan ohjata esim. kesämökin lämpötilaa tai valoja yms.

CatchIt toimii verkkovirralla tai akuilla. Kohteessa jossa ei ole sähköä, voidaan käyttää esimerkiksi aurinkokennoa. Järjestelmä voidaan varustaa myös erillisellä lukittavalla turvakaapilla, johon voidaan sijoittaa myös suurempi varakäyntiakku ja modeemi. Laitteisto on akkuvarmennettu ja pystyy syöttämään sähköä myös kameroille ja modeemille useiden tuntien ajan. CatchIt ei tarvitse valvottavassa kohteessa PC:tä ja soveltuu siten myös kylmien kohteiden valvontaan. CatchIt on edullinen hankkia ja siksi jokaisen ulottuvilla.

CatchIt -ohjelmisto

CatchIt -etävalvontalaitetta käytetään tavallisen Internet-selaimen (Netscape/ Internet Explorer) avulla. Tietokoneeseen ei siis asenneta raskasta ja suurikokoista etäkäyttöohjelmistoa, vaan luodaan vain uusi puhelinverkkoyhteys. CatchIt -järjestelmän käyttöohjelmisto on verkkosivuston kaltainen. Ohjelmiston avulla saa helposti kuvia kohteesta ja kuvat voi tarvittaessa myös vaivattomasti tallentaa omalle tietokoneelle. Myös sisään- ja ulostulojen tilat ovat helposti nähtävissä sekä ohjattavissa. Käyttöliittymän kautta saa kätevästi esille myös laitteen lokitiedoston, johon tallentuvat tapahtumat sekä lämpötilat lämpötila-antureilta. Jokaiselle sisääntulolle voidaan ohjelmoida omat toimintonsa ja tarvittaessa myös sähköpostin sekä tekstiviestihälytyksien lähetyksen.

Laitteen etäohjauksen komennot ja toiminnot määritellään käyttöliittymän avulla. CatchIt -ohjelmisto tarjoaa erittäin monipuoliset käyttömahdollisuudet ja on joustavuutensa ansiosta helposti muokattavissa tarpeittesi mukaan.

Catch It -etävalvontajärjestelmällä otettuja esimerkkikuvia:

Catch It -etävalvontajärjestelmäCatch It -etävalvontajärjestelmä

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »