Langaton vesivuotohälytysjärjestelmä

Langaton vesivuotohälytysjärjestelmä

PPO 868 Mhz langaton vesivuotohälytysjärjestelmä soveltuu kaikkien kiinteistöjen vesivahinkojen minimointiin. Langaton vesivuotohälytysjärjestelmämme on Finanssialan Keskusliiton hyväksymä.

Luotettavan järjestelmän avulla vesivuoto saadaan tukittua heti alussa, eikä merkittäviä vesivahinkoja pääse syntymään. Hälytinjärjestelmä sopii mainiosti myös taloyhtiöille ja kotitalouksille ja siihen voidaan liittää palovaroittimet.

Vesivahinko aiheuttaa mittavia kustannuksia ja vähentää aina kiinteistön arvoa.  Piilevät ja huonosti korjatut vesivauriot ovat myös selkeä terveysriski. Toimivaa vesivuotohälytintä voidaan verrata palovaroittimen toimintaan. Se ennaltaehkäisee vakavia vahinkoja ja sitä kautta taloudellisia menetyksiä ja terveyshaittoja.

PPO 868 -vesivuotohälytysjärjestelmän toiminta
Vesivuotohälyttimellä valvotaan vesiputkistoja ja kaikkia vettä käyttäviä laitteita, kuten astianpesukonetta ja vesiputkiston jakotukkia. Vesivuotohälytin asennetaan 
esimerkiksi keittiön allaskaapin sisäpuolelle, josta saadaan helposti sähköt vesivuotohälyttimelle. Valvontaan käytetään antureita, jotka kytketään johdolla vesivuotohälyttimelle. Yhteen vesivuotohälyttimeen voidaan kytkeä useita antureita.

Kun kosteusanturi kastuu, PPO 868 Mhz -vesivuotohälytin välittää tiedon PPO Master 868 Mhz -lähetin/vastaanottimelle, josta hälytystieto voidaan siirtää GSM-modeemin välityksellä haluttuun numeroon, esimerkiksi suoraan talonmiehelle tai huoltoyhtiöön. 

vesivuotohälytyksen asennus
(Kuvassa Kimmo Konttinen asentaa kosteusanturia astianpesukoneen alle. )

Järjestelmän edut:

  • Langattomuuden ansiosta vältetään kalliit sekä aikaa vievät johdotustyöt
  • Hälytystiedot saadaan keskitettyä yhteen kohteeseen esim. talonmiehelle tai huoltoyhtiöön
  • Hälytykset saadaan osoitteellisena
  • Järjestelmän siirrettävyys
  • Toimii 10 vuotta huoltovapaasti
  • Laite valvoo itse itseään, erittäin toimintavarma

 PPO 868 -vesivuotohälytysjärjestelmä palvelupakettina
Järjestelmä voidaan toimittaa taloyhtiöihin valmiina palvelupakettina, jolloin vältytään kertaluonteiselta maksuerältä. Kuukausittainen maksuerä on pieni hinta vesiputkien ja vettä käyttävien laitteiden toimintavarmuudesta. Taloyhtiön hallitus voi päättää hankinnasta taloyhtiön budjetin raameissa.

PPO 868 -Vesivuotohälytysjärjestelmälle myönnettiin FinSec -messuilla (7.10.2009) Ohto-kunniakirja (myönnetään vuosittain merkittävälle turvallisuusalan tuotteelle).

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Suunnittelemme parhaillaan uuden sukupolven vesivuotohälytyslaitteistoa.

YHTEYSTIEDOT

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »