Palo- ja murtosuojaus

Palo- ja murtosuojaus

UTC FIRE & SECURITY tarjoaa täydellisen valikoiman langallisia ja langattomia järjestelmiä yksityisiin, julkisiin ja korkean suojaustason kohteisiin. Meillä on täydellinen valikoima ilmaisimia, komponentteja ja tarvikkeita. Saat integroidun ratkaisu, joka on helposti laajennettavissa turvallisuusvaatimusten lisääntyessä.

MURTOHÄLYTTIMET

Tuotteilla voidaan toteuttaa yksinkertainen hälytinjärjestelmä tai korkean turvallisuustason integroitu järjestelmä sisältäen kulunvalvonnan, kameravalvonnan sekä palohälytyksen.

PALOHÄLYTTIMET

UTC Fire & Security toimittaa sinulle taloudellisia ja käyttäjäystävällisiä palohälyttimiä korkeatasoisilla teknisillä sekä joustavilla ratkaisuilla tulevaisuuden tarpeisiin. Pienistä konventionaalisista aina suuriin osoitteellisiin järjestelmiin, joissa kehittyneet ominaisuudet eliminoivat turhat hälytykset.

RÄÄTÄLÖIMME RATKAISUT JUURI SINUN TARPEISIISI

Turvallisuuden rakentaminen alkaa jo paljon aikaisemmin, ennen kuin ensimmäinen keskuslaite, ilmaisin, kortinlukija tai kamera on asennettu. Hyvä suunnittelu on kaiken perusta. Kannattaa valita asiantunteva yhteistyökumppani, jonka kanssa voi keskustella mahdollisista riskeistä ja analysoida järjestelmiesi suunnittelua. Hyvä yhteistyökumppani auttaa sinua muodostamaan turvajärjestelmän, joka suojaa sinua, läheisiäsi, omaisuuttasi, asiakkaitasi ja yritystäsi.

Me tarjoamme pk-yrityksille ja teollisuuteen turvakartoituksia. Kysy meiltä lisää. Soita 09 566 0920 tai lähetä viesti -.

PPO Elektroniikka Oy

Kaarelantie 21, 00430 Helsinki

09 - 566 09 20

Tavoitat meidät sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimistomme on avoinna klo 8-16.

 

HENKILÖKUNTA

LASKUTUSTIEDOT

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Uutiskirje- ja markkinointirekisterin rekisteriseloste »